Drechtsteden KinesiologieLive the Connection

Live The Connection is een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Ik kan je helpen om snel en diepgaand te ontstressen op alle niveaus.
Door een eenvoudige anti-stress oefening toe te passen in je dagelijkse leven, negatieve overtuigingen en patronen in je leven aan te pakken, relaties op te helderen (te beginnen met die van jezelf) en zelfsabotages op te heffen kan je gelukkiger door het leven gaan. Het ruimt enorm op!

Je gaat met deze methode in je onderbewuste zaken veranderen. Omdat in je hersenen heel veel herinnneringen opgeslagen liggen, waar je steeds zaken aan linkt, die voor enorm veel ruis op de lijn kunnen zorgen. Door die zaken te wijzigen in de positieve zin, kan je bijvoorbeeld heel makkelijk bepaalde patronen in je leven aanpassen.

Geen hokus pokus, heel effectief.

Vergelijk het met die ijsberg in het water. De top boven water is je bewuste systeem (bepaalt ongeveer 5% van je gedrag). Daar kan je dingen in veranderen, dat gaat vaak lastig. Die hele grote ijsmassa onder water is je onderbewuste systeem (bepaalt ongeveer 95% van je gedrag). Je weet soms geeneens wat daar allemaal inzit. Je wordt onbewust tegengehouden.

Als je daar veranderingen in aan kan brengen heeft je bewuste systeem er profijt van. Dat gaat een stuk sneller!