Drechtsteden KinesiologieOver mij

Het is mijn missie om mensen te helpen het maximale uit hun gezondheid te halen zonder (voedings)intoleranties en allergieën en op een natuurlijke manier hun gezondheidsklachten te verbeteren.

Ik ben Marianne van Duffelen, kinesiologe en orthomoleculair therapeut. Jaren geleden had ik een ernstige lactose-intolerantie ontwikkelt. Mij werd verteld dat ik mijn leven lang een lactosevrij dieet moest aanhouden.

Echter, op mijn pad kwam iemand die zei dat daar wel wat aan te doen was. Die kans liet ik mij natuurlijk niet ontnemen. Een reeks behandelingen volgden.

Nadat de lactose-intolerantie behandeld was, kon ik gewoon weer alles eten zonder buikklachten. Dat was toch wel onvoorstelbaar. Toen ook mijn hooikoortsen behandeld waren en ik mijn medicijnen kon laten staan en zonder klachten het jaar door kwam, was mij wel helder dat hier behandelingen toegepast werden die zeer waardevol waren.

Geen symptoombestrijding, maar oorzaken achterhalen en oplossen.Een onmisbare aanvulling op onze reguliere medische wetenschap.

Ik was er zo enthousiast over dat ik opleidingen ben gaan volgen om dit zelf bij andere mensen te kunnen doen. Inmiddels in de afgelopen 9 jaar al heel veel mensen geholpen om van vervelende (voedings)intoleranties , allergieën, vermoeidheid, overgangsklachten, stress, darmklachten enz af te komen.

Mijn opleidingen zijn: HBO kinesiologie, orthomoleculair epigenetisch therapeut, Live the Connection. Daarnaast vele bijscholingen, aanvullingen gevolgd en dat doe ik nog steeds. Enerzijds omdat het gevraagd wordt vanuit de beroepsverenigingen, maar vooral omdat er nog zoveel mooie kennis is om te vergaren! Nooit te oud om bij te leren en het blijft boeien.

Ik wil van mijn intoleranties af