Drechtsteden KinesiologieStress

Stress, angsten, burn-out

De negatieve gevolgen van stress kunnen onze gezondheid erg ondermijnen. Bij Drechtsteden Kinesiologie gaan we samen aan de slag om stress en de schadelijke gevolgen ervan aan te pakken en jou de controle terug te geven.

Stress Release, letterlijk het afbouwen van stress, is een uitermate krachtige techniek die in de kinesiologie gebruikt wordt om stress los te laten. De technieken werken op alle type problemen die door emoties gecreëerd worden.

Live the Connection kent een aantal krachtige tools om stress wat in je onderbewuste systeem gesetteld is, te verwijderen. Dat varieert van een eenvoudige stress oefening voor of na een stressvol moment / gebeurtenis tot het echt ombuigen van automatische stress reacties in je systeem.

​Stress is een breed begrip. Een beetje stress hebben we zelfs nodig om te functioneren, maar teveel en zeker langdurig voelt niet goed. Je stress mechanisme in je lichaam raakt overbelast, waardoor andere systemen ook kunnen gaan falen.

Vitaminen helpen je verder

Tevens heb je allerlei vitaminen en mineralen nodig om je stress systeem te laten functioneren. Heb je veel stress dan gebruik je meer. Aanvulling is dan onontbeerlijk. Je moet het zien als een auto waarbij de benzine opraakt. Je kan nog willen dat je het redt met voldoende incasseringsvermogen en doorzettingsvermogen. Maar zonder benzine komt de auto echt tot stilstand.

​In bijna alle gevallen neem je een paar of meerdere vitaminen en mineralen niet op, waardoor je sowieso al een tekort creëert in je lichaam. Met alleen gezond eten alleen kom je er vaak niet. Doordat de voedingswaarde van ons voedsel door de grote productie in de loop van jaren minder is geworden, moet je heel erg je best doen om alle benodigde voedingsstoffen uit je voeding te halen.